RRS® HA EYES

RRS® HA Eyes

RRS® HA Eyes silottaa ryppyjä ja vaalentaa silmänympärysalueen tummuutta. Hoito on silmänympärysalueelle suunnattu mesoneulaus tehohoito, joka silottaa ryppyjä ja vaalentaa silmänympärysalueen tummuutta. Sen tarkoituksena on siis parantaa ihon kuntoa ja laatua, sekä vahvistaa silmänympärysaluetta.


Hoito tehdään ihoon pienillä injektiopistoksilla silmänympärysalueelle. RRS® HA EYES aine on erittäin tehokas – hyaluronihapon lisäksi hoitoa tehostaa kiinteyttä ja kosteutta tuovat peptidit, vahvistavat antioksidantit sekä ravitsevat vitamiinit. Näiden yhteisvaikutuksesta, silmänympärysalue on taas raikkaan ja nuorekkaan näköinen.

Hoidon kesto on noin 20-30 minuuttia. Hoidon jälkeen mahdolliset mustelmat, punoitus, sekä turvotus hoidettavalla alueella ovat täysin normaaleja. Suosittelemme välttämään auringonvaloa, liikuntaa tai voimakkaita lämpötilavaihteluita ensimmäisen 12 tunnin aikana hoidon jälkeen.

Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla. Suositus 5:n hoitokerran sarja, 7-10 päivän välein.

Kontraindikaatiot

  • Raskaus ja imetys
  • Aktiivinen herpes
  • Haavaumat iholla tai ihotulehdus
  • Akne tai Rosacea aktiivisessa vaiheessa

Suosittelemme aina ensin varaamaan ihokonsultaatioajan.

Ihokonsultaation hinta on 39 €. Summa vähennetään ensimmäisen hoitokerran yhteydessä ostosten yhteissummasta.

Ota yhteyttä

Meillä voit maksaa maksukortilla (Visa, American Express, Mastercard), käteisellä, osamaksulla tai laskulla (Resurs Bank, terveystili).

Verified by ExactMetrics