RRS® HA EYES

RRS® HA Eyes on silmänympärysalueelle suunnattu mesoneulaus tehohoito, joka silottaa ryppyjä ja vaalentaa silmänympärysalueen tummuutta. Sen tarkoituksena on siis parantaa ihon kuntoa ja laatua, sekä vahvistaa silmänympärysaluetta.

Hoito tehdään ihoon pienillä injektiopistoksilla silmänympärysalueelle. RRS® HA EYES aine on erittäin tehokas – hyaluronihapon lisäksi hoitoa tehostaa kiinteyttä ja kosteutta tuovat peptidit, vahvistavat antioksidantit sekä ravitsevat vitamiinit. Näiden yhteisvaikutuksesta, silmänympärysalue on taas raikkaan ja nuorekkaan näköinen!

Hoito on hyvin nopea, kesto on noin 20-30 minuuttia. Hoidon jälkeen mahdolliset mustelmat, punoitus, sekä turvotus hoidettavalla alueella ovat täysin normaaleja. Suosittelemme välttämään auringonvaloa, liikuntaa tai voimakkaita lämpötilavaihteluita ensimmäisen 12 tunnin aikana hoidon jälkeen.

Emme tee hoitoa, jos

  • olet raskaana tai imetät
  • sinulla on aktiivinen herpes
  • ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
  • sinulla on akne tai Rosacea aktiivisessa vaiheessa
Tässä näkee helposti RRS® HA:n vaikutuksen. Vertaa vasenta puolta oikeaan.

Royal Esthetic käyttää ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Medikaaliset hoidot terveydenhuollon ammattilaisen tekemänä ovat erittäin turvallisia ja tehokkaita.