GeneO+

Geneo+

GeneO+ hyödyntää tuloksellisesti kahta eri ihonhoitomenetelmää, jotka voidaan toteuttaa joko samalla hoitokerralla tai omina erillisinä hoitoinaan.

OxyGeneo

OxyGeneo -hoito on tehokas 3-in-1 hoito, jossa yhdistetään kolme käsittelyä yhdellä kerralla; hapettaminen, kuorinta ja ravitseminen. Hapettaminen tuo happea ihon pintaan edistäen ihon uudistumista ja raikasta ilmettä, kuorinta poistaa hellävaraisesti kuolleita ihosoluja sekä puhdistaa ja raikastaa ihoa ja ravitseminen tehostaa ja täydentää hoitoa rauhoittaen ihoa ja ylläpitäen hoidon tuloksia pitkäkestoisesti.

TriPollar RF

TriPollar RF -hoito on turvallinen ja miellyttävä radiofrekvenssihoito, joka parantaa ihon syvempiä kerroksia. Esteettisessä lääketieteessä radiofrekvenssiä on käytetty tuloksellisesti muun muassa ihon kiinteyttämiseen ja ryppyjen hoitoon. RF-virta lämmittää ihokudosta sisältäpäin ja suojaa samalla ihon pintakerrosta. Ihon tehokas lämmittäminen saa aikaan näkyviä tuloksia.

Yhdistämällä OxyGeneo & TriPollar RF -hoidot saavutetaan erityisen hyvät tulokset. Hoidot yhdistettynä parantavat ihon pintakerroksen laatua pitkäkestoisesti. Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, ja sarjahoidolla tehostetaan vaikutuksen tehoa ja kestävyyttä.

Hoidot tehdään neljän hoitokerran sarjana. Neljä hoitokertaa tehdään viikon välein.

Suosittelemme aina ensin varaamaan ihokonsultaatioajan.

Ihokonsultaation hinta on 39 €. Summa vähennetään ensimmäisen hoitokerran yhteydessä ostosten yhteissummasta.

Ota yhteyttä

Meillä voit maksaa maksukortilla (Visa, American Express, Mastercard), käteisellä, osamaksulla tai laskulla (Resurs Bank, terveystili).

Verified by ExactMetrics