https://phorest.com/book/salons/royalesthetic

MD LED valohoito

LED valohoito perustuu valoon ja sen taajuuksiin.

MD LED on uusi ja tehokas tapa hoitaa vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ja uudistaa sitä. LED valolla voidaan hoitaa muun muassa aknea, ruusufinniä, ryppyjä ja valovaurioita. Lisäksi LED valohoidolla voidaan nopeuttaa ihon toipumista esteettisten toimenpiteiden jälkeen. LED valohoito on erinomainen lisä myös muiden hoitojen yhteyteen tehostamaan hoitojen vaikutusta.

LED valohoito on täysin kivuton medikaalinen ihohoito, jolla ei ole toipumisaikaa. LED ei myöskään polta tai ärsytä ihoa ja sitä voidaan tehdä iholle ympäri vuoden. Hoidolla on saavutettu erinomaisia tuloksia esimerkiksi aknen, ruusufinnin sekä arpien hoidossa. Medikaalisista LED valohoidoista on kymmeniä tieteellisiä julkaisuja ja hyvät tulokset saadaan vain laadukkailla laitteilla ja tieteellisesti tutkituilla hoito-ohjelmilla. Esimerkiksi kasvoille laitettavat valonaamiot, ovat tarkoitettu kotikäyttöön eikä hoidoissa saavutettava teho ole verrattavissa lääketieteellisiin laitteisiin.

LEDillä on 4 erilaista valovariaatioita, joista jokaisella on oma hoitotarkoituksensa. Esimerkiksi yksi hoitaa ihon valovaurioita ja tasoittaa juonteita, nopeuttaen solujen tuotantoa, mutta samalla hidastaen entsyymien tuontantoa. Tämän ansiosta ihosta tulee elastisempi sekä sen väri tasoittuu ja raikastuu. Toinen taas hoitaa aknea, tällöin LED valolla heikennetään bakteereita vaikuttamalla niiden valoherkkiin molekyyleihin. Tulehdusreaktio saadaan rauhoitettua ja tulehdusalueet vähenevät sekä tulehdus rauhoittuu. Hoito vähentää lääkehoidon tarvetta merkittävästi, tai lähes kokonaan.

LED valohoidot ovat sarjahoitoja, joita annetaan 1-2 kertaa viikossa n. 8-12 kertaa.

Emme tee hoitoa, jos käytät valolle herkistäviä lääkkeitä.

Verified by ExactMetrics