Kemialliset kuorinnat

Happohoidot kiinteyttävät, heleyttävät sekä parantavat ihon laatua

Ihon kemiallinen kuorinta, happohoito on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa sekä heleyttää ihon pintaa ja parantaa ihon laatua. Kemiallisissa kuorinnoissa ei ole toipumisaikaa, mutta iholla voi ilmetä pientä punoitusta, hilseilyä ja pieniä näppyjä.

Ihon kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen ihon pintakerrosta uudistava ja tasoittava hoitomuoto. Ihon kemiallisella kuorinnalla hoidetaan mm. ryppyjä, juonteita, pigmenttimuutoksia, ihon epätasaisuuksia, sekä aknearpia.

Kemiallisen kuorinnan teho perustuu ihon luonnolliseen parannusprosessiin. Se poistaa ihon kuolleen pintasolukon ja iho luo uutta, tervettä ihoa tilalle. Tämän seurauksena iho on tasaisempi, kirkkaampi ja nuorekkaampi. Kuorinta vaikuttaa myös ihon alempiin kerroksiin. Pitkällä aikavälillä ihon alemmat kerrokset alkavat tuottamaan tukikudosproteiineja eli kollageenia ja elastaania. Näin iho on myös napakampi ja kiinteämpi.

Suosittelemme aina ensin varaamaan ihokonsultaatioajan.

Ihokonsultaation hinta on 39 €. Summa vähennetään ensimmäisen hoitokerran yhteydessä ostosten yhteissummasta.

Meillä voit maksaa maksukortilla (Visa, American Express, Mastercard), käteisellä, osamaksulla tai laskulla (Resurs Bank, terveystili).

Ota yhteyttä

Verified by ExactMetrics