PROFHILO

PROFHILO palauttaa ihon kimmoisuuden

PROFHILO on ihon kokonaisvaltainen hoito, jonka teho perustuu hyaluronihappoon. PROFHILO eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteensa ansiosta, joka antaa sen levitä suurelle alueelle kosteuden lisäämiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi ja uudistamiseksi. Hoidon jälkeen on nähtävissä välitön kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät.

Hoito on kehitetty käyttämällä IBSA:n patentoimaa NAHYCO®-teknologiaa, tehden siitä yhden markkinoiden korkeimman  hyaluronihappopitoisuuden  (64mg/2ml) omaavan tuotteen, jonka levittyvyys mahdollistaa ihoa kosteuttavan ja silottavan vaikutuksen myös haastavilla osa-alueilla, kuten käsivarsissa ja kaulalla. PROFHILO on sveitsiläisen lääkeyhtiö IBSA:n valmistama tutkittu ja kansainvälisesti palkittu innovaatio.

Hoitotulos koostuu kahdesta hoitokerrasta, joiden välissä on yksi kuukausi. Lisähoitoa voidaan suositella noin 4–6 kuukauden kuluttua vaikutuksen ylläpitämiseksi

Profhiloa myy ja markkinoi Suomessa IBSA:n tytäryhtiö IBSA Nordic, joka järjestää asiakkailleen säännöllisesti koulutusta tuotteiden turvallisen käytön ja laadunvarmistuksen takaamiseksi. IBSA edellyttää, että Profhilo-hoitoja tekevät esteettisiin injektiohoitoihin perehtyneet, rekisteröidyt terveydenhuollon ammattilaiset.

Kontraindikaatiot:

  • Aktiivinen herpes
  • Aktiivinen sieni- tai bakteeri-infektio
  • Aktiivinen ruusufinni
  • Vasta laitetut täyteaineet
  • Ihoon vaikuttava lääkitys (mm. akneen tarkoitettu lääkitys, kortisonilääkitys)

Suosittelemme aina ensin varaamaan ihokonsultaatioajan.

Ihokonsultaation hinta on 39 €. Summa vähennetään ensimmäisen hoitokerran yhteydessä ostosten yhteissummasta.

Ota yhteyttä

Meillä voit maksaa maksukortilla (Visa, American Express, Mastercard), käteisellä, osamaksulla tai laskulla (Resurs Bank, terveystili).

Verified by ExactMetrics