Asiakkaalle

Varaa aika helpoiten ajanvarausjärjestelmästämme. Voit myös varata ajan soittamalla numeroon  050 516 1175 tai laittamalla sähköpostiviestin osoitteeseen info@royalesthetic.fi.

Suosittelemme jokaista uutta asiakasta varaamaan ensin terveydenhuollon ammattilaisen tekemän 45 minuutin ihokonsultaation, jossa ammattilainen katsoo ihosi kunnon, huolenaiheet ja tarpeet. Sinulle tehdään juuri sinun ihollesi soveltuva tarkka hoitosuunnitelma. Ihokonsultaation hinta on 39 € ja summa vähennetään ensimmäisen hoitokerran yhteydessä ostosten yhteissummasta.

Meillä voit maksaa maksukortilla (Visa, American Express, Mastercard), käteisellä, osamaksulla tai laskulla (Resurs Bank, terveystili).

Ota yhteyttä

Osoite: Pyynikintori 4-6 33230 Tampere (hoitolan vierestä löytyy ilmaisia 4 h parkkipaikkoja).

Puhelinnumero: 050 516 1175

Sähköposti: info@royalesthetic.fi

Seuraa meitä:

Osta lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin kätevästi verkosta.

Osta lahjakortti klikkaamalla painiketta. Valitse näppäin “Hanki lahjakortti” ja valitse haluttu summa lahjakortille. Lahjakortti toimitetaan haluamaasi sähköpostiin. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Liity Royal Estheticin VIP-asiakkaaksi ja tarjoamme sinulle pisteihin perustuvan palkintojärjestelmän lisäksi kausittain vaihtuvia VIP-etuja. Kortin saat Royal Estheticistä, ihohoidon tai ostosten yhteydessä.

Jokainen Royal VIP-asiakas kerää tililleen pisteitä ja jokainen piste on askel kohti henkilökohtaisia VIP-etuja. Jokainen euro on yksi piste (1 €=1 piste). Royal VIP-kortin saldon sekä mahdolliset etusi voit tarkistaa Royal Estheticin toimipisteestä. Kun käytät henkilökohtaisen etusi, pisteet vähennetään edun mukaan. 

Idea Royal Estheticistä lähti intohimostani ihonhoitoon. Olen ollut kiinnostunut kauneudesta ja estetiikasta koko ikäni, mutta loin siitä huolimatta urani terveydenhuollon puolella. Innostus ihonhoitoon kuitenkin säilyi koko ajan mielessä ja arjessa mukana. Myöhemmin kouluttauduin SKY kosmetologiksi ja erikoistuin ikääntyvän ihon hoitoihin. Näiden kahden ideologian yhdistäminen loi idean medikaaliseen hoitolaan, jossa halutaan tarjota korkealaatuista ja jokaisen iholle räätälöityä ihonhoitoa. 

Hoitomenetelmäni ei vastaa klassisia kauneudenhoitopalveluita, teen tehokasta erikoisihonhoitoa vain terveydenhuollon ammattilaisten käytössä olevilla tuotteilla. Tavoitteenani on saada jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen hoitosuunnitelma ja oikeat kotihoitotuotteet.

Yksi tärkeimmistä arvoistani on asiakastyytyväisyys. Takaan hyvän ja korkealaatuisen palvelun jokaiselle asiakkaalleni. Haluan tarjota kohdennettua ja räätälöityä ihonhoitoa sekä arjen luksusta jokaiselle naiselle.

Verified by ExactMetrics