Skinbetter science

SkinBetter Science on medikaalinen ja innovatiivinen ihonhoitosarja. Kun olet tyytyväinen ihoosi olet myös kauniimpi ja luottavaisempi.  SkinBetter Science tarjoaa välittömiä ja pitkäaikaisia hyötyjä ihonhoidossa. Tuotesarjassa on AHA-hapot ja retinoidit saatu yhdistettyä samaan koostumukseen siten, että raaka-aineet ovat ja pysyvät stabiilina. Koulutettu henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sinulle oikeat tuotteet.

Royal Esthetic on valinnut kattavan valikoiman SkinBetter Science -ihonhoitosarjan tuotteita hoitolaan, sillä uskomme sen olevan tehokas ja toimiva sarja. SkinBetter Science on voittanut useita palkintoja kehittyneistä tuotteistaan ja on jatkuvasti esillä mediassa.

SkinBetter Advanced Mineral Protection Tone Smart puuteri on silkkisen pehmeä ja sävyttävä aurinkosuoja, joka tarjoaa poikkeuksellista peittävyyttä ja suojaa. Tämä puuteri antaa +50 aurinkosuojakertoimen.
SkinBetter Advanced Mineral Protection Tone Smart puuteri antaa kauniin peittävän ja luonnollisen lopputuloksen.
Silkkinen ja mattainen aurinkosuoja, joka tarjoaa poikkeuksellista suojausta iholle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja sillä on erittäin pehmeä, kevyt ja silkkimäinen koostumus. Tuote antaa +50 aurinkosuojakertoimen.