Aquagold fine touch

Royal Esthetic on ainoa ihohoitola Pirkanmaan alueella, joka tarjoaa Aquagold fine touch -medikaalista hoitoa.

Aquagold Touch Fine -hoidon ansiosta ihosi näyttävää tasaisemmalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta.

Aquagold fine touch on edistyksellinen mikrokanavalaite, joka vie mikroneulauksen uudelle tasolle. Se mahdollistaa entistä tehokkaamman mikrokanavaneulaushoidon yksilöllisillä tehoaineilla ja ainesosilla. Lähes kivuttoman hoidon jälkeen iho näyttää välittömästi kiinteältä, tasaisemmalta ja nuoremmalta.  Laitteella on mahdollisuus toimittaa haluttu määrä hoito-aineita mm. hyaluronihappoa ja erilaisia vitamiineja iho alle – dermikseen tasaisella syvyydellä kivuttomasti.

Aquagold hoito on todella monipuolinen työväline. Hoito sopii monenlaiselle aikuiselle iholle sekä naisille, että miehille, koska iholle käytettäviä ainesosia voidaan rakentaa yksilöllisen tarpeen mukaan. Kuiva iho saa kosteutusta ja vitamiineja, kun taas rasvaiselle iholle annetaan kuivattavia ainesosia sekä ihohuokosia pienentäviä aineita. Ikääntyvä iho elpyy, virkistyy ja kiristyy. Epäpuhdas iho tasapainottuu ja punoitus rauhoittuu. Kaikinpuolin hoito on hyvin yksilöllinen ja juuri asiakkaan iholle suunniteltu.

Aquagold fine touch hoidon kesto vaihtelee 30-45 minuuttiin. Tulethan hoitoon ilman meikkiä. Hoidon jälkeen ei tulisi hikoilla tai käyttää meikkiä vuorokauteen. Ihossa saattaa näkyä lievää punoitusta heti hoidon jälkeen, mutta punoitus katoaa yleensä seuraavaan päivään menneesä.

Hoidon voi ottaa joko yksittäisenä hoitona tai useamman hoitokerran sarjana, jolloin hoitoja tehdään 4-6 viikon välein ja ylläpitohoidot 3-6 kk välein.

Hinnasto
Aquagold fine touch silver460€
Aquagold fine touch gold550€

Laitteessa on 24K kullattuja neuloja, joiden avulla kuljetetaan ihoon tehokkaita hoitoaineita. Kultaneuloja on 20kpl. Raaka-aineena kulta on biologisesti ihon kanssa yhteensopivin, jonka takia ihoärsytykset ja allergiset reaktiot ovat harvinaisia. Uuden edistyksellisen neulauspään avulla aineet pääsevät ihon dermikseen, juuri oikeaan syvyyteen, jossa ihon uudistuminen tapahtuu.

Emme tee hoitoa:

  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • jos olet raskaana tai imetät
  • jos sinulla on aktiivinen herpes
  • jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
  • jos olet kulta-allergikko
Aquagold-hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta, tasaisemmalta, nuoremmalta ja kiinteämmältä. Tuote on medikaalisen luokituksen saanut ja näin ollen vain lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.