Aquagold fine touch

Harmaa väsynyt iho, ryppyjä, juonteita, pigmenttimuutoksia, aknearpia.. Mikä avuksi?

Royal Esthetic on ainoa ihohoitola Pirkanmaan alueella, joka tarjoaa Aquagold fine touch -medikaalista hoitoa.

Aquagold fine touch on edistyksellinen mikrokanavalaite, joka vie mikroneulauksen uudelle tasolle. Se mahdollistaa entistä tehokkaamman mikrokanavaneulaushoidon yksilöllisillä tehoaineilla ja ainesosilla. Lähes kivuttoman hoidon jälkeen iho näyttää välittömästi kiinteältä, tasaisemmalta ja nuoremmalta.  Laitteella on mahdollisuus toimittaa haluttu määrä hoito-aineita mm. hyaluronihappoa ja erilaisia vitamiineja iho alle – dermikseen tasaisella syvyydellä kivuttomasti.

Aquagold-hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta, tasaisemmalta, nuoremmalta ja kiinteämmältä. Tuote on medikaalisen luokituksen saanut ja näin ollen vain lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Laitteessa on 24K kullattuja neuloja, joiden avulla kuljetetaan ihoon tehokkaita hoitoaineita. Kultaneuloja on 20kpl. Raaka-aineena kulta on biologisesti ihon kanssa yhteensopivin, jonka takia ihoärsytykset ja allergiset reaktiot ovat harvinaisia.

Uuden edistyksellisen neulauspään avulla aineet pääsevät ihon dermikseen, juuri oikeaan syvyyteen, jossa ihon uudistuminen tapahtuu.

Emme tee hoitoa:

  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • jos olet raskaana tai imetät
  • jos sinulla on aktiivinen herpes
  • jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
  • jos olet kulta-allergikko

Aquagold fine touch on myös televisiopersoona Kim Kardashianin rypyttömän ihon salaisuus!