Aquagold fine touch

Aquagold Fine touch

Aquagold fine touch on edistyksellinen mikrokanavalaite, joka vie mikroneulauksen uudelle tasolle. Se mahdollistaa entistä tehokkaamman mikrokanavaneulaushoidon yksilöllisillä tehoaineilla ja ainesosilla.

Lähes kivuttoman hoidon jälkeen iho näyttää välittömästi kiinteältä, tasaisemmalta ja nuoremmalta.  Laitteella on mahdollisuus toimittaa haluttu määrä hoito-aineita mm. hyaluronihappoa ja erilaisia vitamiineja iho alle – dermikseen tasaisella syvyydellä kivuttomasti.

Hoito sopii monenlaiselle iholle, koska iholle käytettäviä ainesosia voidaan rakentaa yksilöllisen tarpeen mukaan. Kuiva iho saa kosteutusta ja vitamiineja, kun taas rasvaiselle iholle annetaan kuivattavia ainesosia sekä ihohuokosia pienentäviä tehoaineita. Ikääntyvä iho elpyy, virkistyy ja kiristyy. Epäpuhdas iho tasapainottuu ja punoitus rauhoittuu. Kaikinpuolin hoito on hyvin yksilöllinen ja juuri asiakkaan iholle suunniteltu.

Hoidon voi ottaa joko yksittäisenä hoitona tai useamman hoitokerran sarjana, jolloin hoitoja tehdään 4-6 viikon välein ja ylläpitohoidot 3-6 kk välein.

Laitteessa on 24K kullattuja neuloja, joiden avulla kuljetetaan ihoon tehokkaita hoitoaineita. Kultaneuloja on 20kpl. Raaka-aineena kulta on biologisesti ihon kanssa yhteensopivin, jonka takia ihoärsytykset ja allergiset reaktiot ovat harvinaisia. Uuden edistyksellisen neulauspään avulla aineet pääsevät ihon dermikseen, juuri oikeaan syvyyteen, jossa ihon uudistuminen tapahtuu.

Kontraindikaatiot

  • Roaccutan kuuri tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • Raskaus tai imetys
  • Aktiivinen herpes
  • Haavaumat iholla tai ihotulehdus
  • Kulta-allergikot

Suosittelemme aina ensin varaamaan ihokonsultaatioajan.

Ihokonsultaation hinta on 39 €. Summa vähennetään ensimmäisen hoitokerran yhteydessä ostosten yhteissummasta.

Ota yhteyttä

Meillä voit maksaa maksukortilla (Visa, American Express, Mastercard), käteisellä, osamaksulla tai laskulla (Resurs Bank, terveystili).

Verified by ExactMetrics