https://phorest.com/book/salons/royalesthetic

Tarina

Royal Estheticin idea on pyöri mielessä vuosikymmeniä

Idea Royal Estheticistä lähti intohimostani ihonhoitoon. Olen ollut kiinnostunut kauneudesta ja estetiikasta koko ikäni, mutta loin kuitenkin urani terveydenhuollon puolella. Innostus ihonhoitoon kuitenkin säilyi koko ajan mielessä ja arjessa mukana. Myöhemmin kouluttauduin SKY kosmetologiksi ja erikoistuin ikääntyvän ihon hoitoihin. Näiden kahden ideologian yhdistäminen loi idean medikaaliseen hoitolaan, jossa halutaan tarjota korkealaatuista ja juuri sinun ihollesi räätälöityä hoitomenetelmää. 

Hoitomenetelmäni ei vastaa klassisia kauneudenhoitopalveluita, teen tehokasta erikoisihonhoitoa vain terveydenhuollon ammattilaisten käytössä olevilla tuotteilla. Tavoitteenani on saada jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen hoitosuunnitelma ja oikeat kotihoitotuotteet. Siksi tarjoankin jokaiselle ilmaisen ihonhoitokonsultaation, jotta saisimme juuri sinulle parhaan hoitotuloksen.  

Yksi Royalesthetic:in tärkeimmistä arvoista on asiakastyytyväisyys. Takaamme hyvän ja korkealaatuisen palvelun jokaiselle asiakkaalle. Haluan tarjota kohdennettua, räätälöityä ihonhoitoa ja arjen luksusta jokaiselle naiselle.

 

Verified by ExactMetrics