Medikaaliset hoidot

Tätä päivää ovat nopeat ja näkyvät tulokset. Erilaisia hoitoja on markkinoilla pilvin pimein, mutta silti kaikki ei tunnu toimivan. Medikaaliset hoidot ovat perushoitoja tehokkaampia ja tulokset pitkäkestoisempia. Meillä hoidot tekee aina Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattilainen. Tärkeää on muistaa, että hoitomme ei ole kirurgisia.

Medikaaliset ihohoidot poikkeavat perinteisistä kosmetologihoidoista siten, että hoitolassa käytetyt laitteet ja ihonhoitotuotteet ovat luokiteltu medikaalisiksi. Se tarkoittaa, että niitä saa käyttää ainoastaan terveydenhuollon ammattilainen. Yleensä tämän medikaalisen statuksen määritelmä tulee valmistajalta, kenellä on tuotteiden käyttöön oikeus ja kenellä ei. Medikaalisissa tuotteissa myös raaka-aineiden pitoisuudet ovat vahvempia, joka tekee niistä tehokkaampia.

Royal Esthetic käyttää ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Medikaaliset hoidot terveydenhuollon ammattilaisen tekemänä ovat erittäin turvallisia ja tehokkaita.

Varaa aika helpoiten ajanvarausjärjestelmästämme. Voit myös varata ajan soittamalla numeroon  050 516 1175 tai laittamalla sähköpostiviestin osoitteeseen info@royalesthetic.fi.

Suosittelemme jokaista uutta asiakasta varaamaan ensin terveydenhuollon ammattilaisen tekemän 45 minuutin ihokonsultaation, jossa ammattilainen katsoo ihosi kunnon, huolenaiheet ja tarpeet. Sinulle tehdään juuri sinun ihollesi soveltuva tarkka hoitosuunnitelma. Ihokonsultaation hinta on 39 € ja summa vähennetään ensimmäisen hoitokerran yhteydessä ostosten yhteissummasta.

Meillä voit maksaa maksukortilla (Visa, American Express, Mastercard), käteisellä, osamaksulla tai laskulla (Resurs Bank).

Verified by ExactMetrics