https://phorest.com/book/salons/royalesthetic

Medikaaliset hoidot

Tuloksellista ja tehokasta erikoisihonhoitoa.

Tätä päivää ovat nopeat ja näkyvät tulokset. Erilaisia hoitoja on markkinoilla pilvin pimein, mutta silti kaikki ei tunnu toimivan. Medikaaliset hoidot ovat perushoitoja tehokkaampia ja tulokset pitkäkestoisempia. Meillä hoidot tekee aina Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattilainen. Tärkeää on muistaa, että hoitomme ei ole kirurgisia.

Medikaaliset ihohoidot poikkeavat perinteisistä kosmetologihoidoista siten, että hoitolassa käytetyt laitteet ja ihonhoitotuotteet ovat luokiteltu medikaalisiksi. Se tarkoittaa, että niitä saa käyttää ainoastaan terveydenhuollon ammattilainen. Yleensä tämän medikaalisen statuksen määritelmä tulee valmistajalta, kenellä on tuotteiden käyttöön oikeus ja kenellä ei. Medikaalisissa tuotteissa myös raaka-aineiden pitoisuudet ovat vahvempia, joka tekee niistä tehokkaampia.

Ennen hoitokerran varaamista, teemme sinulle 45 minuutin ihokonsultaation, jossa ammattilainen käy ihosi ongelmat perusteellisesti läpi ja luo juuri sinulle sopivan ihonhoitosuunnitelman. Varmistamme, että sinä saat parhaat mahdolliset tulokset, sekä oikeat kotihoito-ohjeet.

Ihokonsultaation hinta on 39 € ja summa vähennetään ensimmäisen hoitokerran yhteydessä ostosten yhteissummasta.

Royal Esthetic käyttää ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. Medikaaliset hoidot terveydenhuollon ammattilaisen tekemänä ovat erittäin turvallisia ja tehokkaita.

Verified by ExactMetrics