https://phorest.com/book/salons/royalesthetic

Mikroneulaus AQ DermaStamp

AQ DermaStamp on mikroneulaushoito, jossa tehdään neuloja sisältävällä “leimasimella” mikroskooppisen pieniä kanavia ihoon. Tämä erityislaatuinen mikroneulaushoito uudistaa ihoa, sekä hoitaa monia eri ihon huolenaiheita.

AQ DermaStamp mikroneulaushoidon perusta leimasimen lisäksi on kasvutekijät, joita lisäämme hoitoon. Kasvutekijät ovat ryhmä erityisiä proteiineja, jotka mm. kykenevät stimuloimaan solujen uudistumista. Ne toimivat yleensä solujen välisenä viestimolekyylinä. Kasvutekijät auttavat säilyttämään ihon nuorekkaan ulkonäön lisäämällä solujen uudistumista, solujen puolustusta, verenkiertoa ja kollageenia sekä elastiinintuotantoa.

AQ Skin Solution Recovery Serum on tehokas kasvutekijä seerumi, joka tehostaa hoidon tuloksia merkittävästi. Se on suunniteltu parantamaan ihon uudistumista edistämällä ihon kollageenintuotantoa, tukemalla verenkiertoa ja stimuloimalla uudistumista. Hoidon jälkeen ihossa näkyy jo heti havaittavia tuloksia.

Emme tee hoitoa:

  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • Jos olet raskaana tai imetät
  • Jos sinulla on aktiivinen herpes
  • Jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
  • Jos sinulla on akne tai Rosacea aktiivisessa vaiheessa

Royal Esthetic käyttää ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja kemiallisia kuorintoja. Medikaaliset hoidot terveydenhuollon ammattilaisen tekemänä ovat erittäin turvallisia ja tehokkaita.

Verified by ExactMetrics