AQ Skin Solutions

AQ Skin Solutions on tämän hetken kehittynein ihonhoitosarja.

AQ Teknologia: Mikä on GF? (Growth Factor Technology)

GF-teknologialla tarkoitetaan AQ Skin Solutionsin huippuunsa hiottuja menetelmiä oligopeptidi-1:n tuottamiseksi ja niiden hyödyntämiseksi ihonhoitotuotteissa. Kasvutekijöitä (GF) löytyy monista eri solutyypeistä ihmiskehossa. Ne ovat joukko erikoistuneita proteiineja, joilla on monia toimintoja – tärkeimpänä solujen lisääntymisen ja erilaistumisen aktivaatio. Kasvutekijät joko käynnistävät tai sammuttavat olennaiset soluaktiviteetit tukien solujen tuotantoa ja jakautumista sekä verisuonten, kollageenin ja elastiinin muodostusta.

Viime vuosikymmeninä tieteellinen tutkimus GF:n luontaisesta toiminnasta on osoittanut, että lääketieteessä GF-teknologialla voidaan ratkaista useita solujen kehityshäiriötiloja. GF-teknologialla voidaan kuitenkin vaikuttaa muutenkin monin tavoin ihmisten hyvinvointiin, ja sillä voidaan auttaa saavuttamaan nuorekas ja elinvoimaisempi ilme ilman kalliita plastiikkakirurgisia toimenpiteitä tai Botox-hoitoja. 

Kasvutekijät ovat välttämättömiä nuorekkaan ulkonäön ylläpitämiseksi. Iho ja päänahka sisältävät luontaisesti useita kasvutekijöitä, jotka säätelevät solujen uudistumista ja vahinkojen korjausprosesseja säilyttääkseen ihon terveenä ja ylläpitääkseen normaalia hiusten kasvua. Nämä kasvutekijät auttavat korjaamaan luonnollisen ikääntymisen tai ympäristötekijöistä johtuvan ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Haitallinen ympäristöaltistuminen ja luonnollinenkin ikääntymisprosessi johtavat vapaiden radikaalien aiheuttamiin ihon ja päänahan solukomponenttien vaurioihin. Tämä johtaa edelleen kollageenin ja elastiiniverkostojen hajoamiseen ihon dermis-kerroksessa, mikä lopulta näyttäytyy kasvojen ikääntymisenä. Tämäntyyppinen vaurioprosessi vahingoittaa lopulta myös luontaisten kasvutekijöiden toimintaa; niiden kyky korjata oksidatiivisia vahinkoja heikkenee ja vaurioista tulee pysyviä.

Verified by ExactMetrics