Curasano

Curasano Spraytan Express on belgialainen, erittäin korkealaatuinen itseruskettava spray, jonka ominaisuudet täyttävät vaativankin kuluttajan tarpeet.

Tuotteet ovat eco sertifikaatin saaneita, sekä vegaanipohjaisia. Curasano Esxpress Spray on lähes täysin hajuton tuote, eikä täten sisällä itseruskettavalle tyypillistä voimakasta tuoksua.

Curasano Spray sisältää kosteuttavia ainesosia eikä tuote kuivata ihoa. Väri mukautuu ihon omaan pigmenttiin ja se näyttää luonnolliselta kaikilla ihosävyillä. Ihotyypistä riippuen rusketus säilyy 3-7 päivää. Voimakkaamman värin saat lisäämällä useampia kerroksia. Tuote toimii parhaiten kuoritulla ja kosteutetulla iholla. Väri haalistuu vaalentumalla asteittain.

Curasano Spraytan Express ei tee ihoa läikikkääksi eikä se ärsytä ihoa. Tuote on testattu ja EU-hyväksytty.

Tuote sopii käytettäväksi sekä vartalolle, että kasvoille. Spray toimii loistavasti myös mm. Vitiligolle.

Yhdestä pullosta riittää kasvoille n. 45 käsittelyä ja koko vartalolle 7-9 käsittelyä. Ravista pulloa aina ennen tuotteen käyttöä. Suihkuta tuotetta levityskintaaseen (Curasano tanning spray glove) ja hiero pyörivin liikkein iholle. Voit myös suihkuttaa aineen suoraan iholle noin 30 cm etäisyydeltä ja levittää käsin. Suosittelemme kuitenkin levityskintaan käyttöä. Anna kuivua 10-15 minuuttia ja väri on valmis! Vältä suihkua noin 3 tuntia värin levityksen jälkeen.

Verified by ExactMetrics