Skin Tech Easy Droxy Complex Peel

Skin Tech Easy Droxy Complex Peel on AHA-happoihin perustuva kemiallinen kuorinta.

Mitä on AHA-hapot?
AHA on lyhenne sanasta alfahydroksihappo. AHA-hapoiksi kutsutaan useita luonnollisesti esiintyviä happoja. Esimerkiksi maito-, manteli-, omena- ja sitruunahappo ovat AHA-happoja. Ne poistavat kuollutta ja kuivaa ihosolukkoa ihon uloimmasta kerroksesta. AHA-hapot ehkäisee ikääntymisen merkeiltä, vaalentaa pigmenttimuutoksia, sekä häivyttää aknearpia. Tuloksena nuorekas ja heleä iho.

Suosittelemme noudattamaan ammattilaisen antamia kotihoito-ohjeita hoidon jälkeen. Hyvä aurinkosuoja on myös ehdoton.

Easy Droxy Complex Peel sisältää mm. glykolihappoa (joka on yksi tehokkaimmista AHA-hapoista) sitruuna-, maito-, kojiini- ja salisyylihappoa. yhdistetty kuorinta. Näiden yhteisvaikutuksen johdosta iho näyttää välittömästi raikkaalta, kirkkaalta ja tasaiselta.

Kemiallisissa kuorinnoissa ei ole toipumisaikaa, mutta iholla voi ilmetä pientä punoitusta, hilseilyä ja pieniä näppyjä. Jos sinulla on tärkeitä menoja, suosittelemme varmuuden vuoksi kuorinnan tekemistä 1-2 viikkoa ennen.

Emme tee hoitoa:

  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • Jos olet raskaana tai imetät
  • Jos sinulla on aktiivinen herpes
  • Jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
  • Jos sinulla on akne tai Rosacea aktiivisessa vaiheessa

Royal Esthetic käyttää ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja kemiallisia kuorintoja. Medikaaliset hoidot terveydenhuollon ammattilaisen tekemänä ovat erittäin turvallisia ja tehokkaita.

Verified by ExactMetrics