Usein kysytyt kysymykset

Haluaisin varata hoitoajan, mutta en tiedä mistä aloittaisin?

Suosittelemme varaamaan ensin ajan veloituksettomaan ihokonsultaatioon. Meillä saat ilmaisen 45 minuutin ihokonsultaation, jossa ammattilainen käy ihosi ongelmat perusteellisesti läpi ja luo juuri sinulle sopivan ihonhoitosuunnitelman. Varmistamme, että sinä saat parhaat mahdolliset tulokset, sekä oikeat kotihoito-ohjeet.

Tulenko ihokonsultaatioon meikittä?

Konsultaatioon suositellaan tulemaan meikittä, jotta saamme sinulle mahdollisimman tarkan ja tehokkaan hoitosuunnitelman.

Mitä medikaalinen hoitola tarkoittaa?

Medikaalinen on varmasti jokaiselle hieman kysymysmerkkiä vilkuttava sana. Hoidot poikkeavat perinteisistä kosmetologihoidoista siten, että hoitolassa käytetyt laitteet ja ihonhoitotuotteet ovat luokiteltu medikaalisiksi. Se tarkoittaa sitä, että niitä saa käyttää ainoastaan terveydenhuollon ammattilainen. Yleensä tämän medikaalisen statuksen määritelmä tulee valmistajalta, kenellä on tuotteiden käyttöön oikeus ja kenellä ei. Medikaalisissa tuotteissa myös raaka-aineiden pitoisuudet ovat vahvempia, joka tekee niistä tehokkaampia.

Miksi valita medikaalinen hoitola?

Tänä päivänä nopeat ja näkyvät tulokset ovat kova sana. Erilaisia hoitoja on markkinoilla pilvin pimein, mutta silti kaikki ei tunnu toimivan. Medikaaliset hoidot ovat perushoitoja tehokkaampia ja tulokset pitkäkestoisempia. Meillä hoidot tekee aina Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattilainen. Tärkeää on muistaa, että hoitomme ei ole kirurgisia.

Millä voin maksaa Royal Estheticissä?

Meillä käy käteinen ja useimmat Suomessa käytössä olevat pankki- ja luottokortit (Visa, Amex, Master, Diners Club).

Verified by ExactMetrics