Skin Tech kemialliset kuorinnat

Ihon kemiallinen kuorinta, happohoito on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa sekä heleyttää ihon pintaa ja parantaa ihon laatua. Kemiallisissa kuorinnoissa ei ole toipumisaikaa, mutta iholla voi ilmetä pientä punoitusta, hilseilyä ja pieniä näppyjä. Jos sinulla on tärkeitä menoja, suosittelemme varmuuden vuoksi kuorinnan tekemistä 1-2 viikkoa ennen.

Ihon kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen ihon pintakerrosta uudistava ja tasoittava hoitomuoto. Ihon kemiallisella kuorinnalla hoidetaan mm. ryppyjä, juonteita, pigmenttimuutoksia, ihon epätasaisuuksia, sekä aknearpia.

Kemiallisen kuorinnan teho perustuu ihon luonnolliseen parannusprosessiin. Se poistaa ihon kuolleen pintasolukon ja iho luo uutta, tervettä ihoa tilalle. Tämän seurauksena iho on tasaisempi, kirkkaampi ja nuorekkaampi. Kuorinta vaikuttaa myös ihon alempiin kerroksiin. Pitkällä aikavälillä ihon alemmat kerrokset alkavat tuottamaan tukikudosproteiineja eli kollageenia ja elastaania. Näin iho on myös napakampi ja kiinteämpi.

Ohentaako hoito ihoani? Päinvastoin. Hoidon seurauksena ihosi on vahvempi ja napakampi.

Onko kemiallinen kuorinta minulle hyvä vaihtoehto? Kyllä, jos ihossani on pigmenttimuutoksia tai muita ihon epätasaisuuksia, ryppyjä, juonteita tai aknearpia. Hoito on erittäin tehokas ja saa varmasti ihosi näyttämään taas upealta!

Hinnasto
Easy Phytic Peel160€
Easy Droxy Peel
180€
BeneBellum
390€ (sis. kotihoitotuotteet)

Emme tee hoitoa:

  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • Jos olet raskaana tai imetät
  • Jos sinulla on aktiivinen herpes
  • Jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
  • Jos sinulla on akne tai Rosacea aktiivisessa vaiheessa
Verified by ExactMetrics