Skin Tech Easy Phytic Peel

Skin Tech Easy Phytic Peel on kemiallinen happokuorinta, joka poistaa ryppyjä, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä aknearpia tehokkaasti. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa, jolloin ihosi muodostaa uusia terveitä soluja tilalle. Tämä perustuukin ihon täysin luonnolliseen paranemisprosessiin; kun ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, iho luonnostaan paranee ja uusii ylimmän kerroksen välittömästi. Tämän jälkeen iho on aiempaa tasaisempi ja napakampi. Jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä ja rakennetta.

Uudistamisen lisäksi kemiallinen kuorinta kohdistuu myös ihon alempiin kerroksiin, jotka alkavat automaattisesti tuottamaan elastaania ja kollageenia. Hoito siis vahvistaa ihoa myös pintaa syvemmältä.

Suosittelemme noudattamaan ammattilaisen antamia kotihoito-ohjeita hoidon jälkeen. Hyvä aurinkosuoja on myös ehdoton.

Skin Tech Easy Phytic Peel sarjahoitona: niinkuin aiemmin kerrottiin, jo yksi kerta saa aikaan hyviä tuloksia. Pitkäkestoiset tulokset saadaan kuitenkin sarjahoidoilla. Hoito kerran kolmessa kuukaudessa on normaali ylläpitoaika. Asiantuntija kuitenkin suunnittelee hoitosarjat jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

Easy Tech Phytic Peel vaikuttavat aineet ovat maitohappo, glykolihappo, mantelihappo, sekä fytiinihappo.

Kemiallisissa kuorinnoissa ei ole toipumisaikaa, mutta iholla voi ilmetä pientä punoitusta, hilseilyä ja pieniä näppyjä. Jos sinulla on tärkeitä menoja, suosittelemme varmuuden vuoksi kuorinnan tekemistä 1-2 viikkoa ennen.

Emme tee hoitoa:

  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • Jos olet raskaana tai imetät
  • Jos sinulla on aktiivinen herpes
  • Jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
  • Jos sinulla on akne tai Rosacea aktiivisessa vaiheessa

Royal Esthetic käyttää ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja kemiallisia kuorintoja. Medikaaliset hoidot terveydenhuollon ammattilaisen tekemänä ovat erittäin turvallisia ja tehokkaita.

Verified by ExactMetrics