Ihokonsultaatio

Umppu kertoo sarjahoidostaan uudessa blogipostauksessa.

Umpun blogipostaus Royal Estheticistä nyt luettavissa myös meidän nettisivuilla!

Käy lukemassa alkuperäinen postaus tästä linkistä.

MUN KASVOT EI OLE KOSKAAN TUNTUNUT NÄIN HYVÄLTÄ

Rakastan erilaisia kauneushoitoja yli kaiken. Mitä vanhemmaksi tulen, niin sitä enemmän niitä tarvitsen. Mulle tehtiin 5:n hoidon sarjahoito Royal Estheticissä, missä keskityttiin mun kasvojen ihon hoitoon erilaisilla kosteuttavilla ja uudistavilla hoidoilla. Mää oon aina ollut koukussa erilaisiin kosteuttaviin naamioihin, mutta nyt on pakko myöntää, että mun iho on tuntunut jo pitkään niin hyvältä, että en ole niitä tarvinnut. Medikaaliset hoidot kasvoihin eivät ole samanlaisia hoitoja, kun esimerkiksi mitä tekee kosmetologi, vaan näissä hoidoissa hoidetaan ihoa ja mennään hieman pintaa syvemmälle. Hoidoissa erittäin tärkeää on sarjahoitaminen, millä saa kasvoille parhaan tuloksen.

Mun iho on hehkunut ja hehkuu edelleen ja ihon pinnassa on aivan käsinkosteltava muutos. Moni saattaa kokea erilaiset ihonhoidot turhana, mutta itse pidän niitä omalla kohdalla erittäin tärkeänä. Kun fiilis on herätessä raikas ja freesi ja kasvot ei näytä joka aamu turvonneilta ja väsyneiltä niin se tuo mulle hyvän olon. Ihmisillä on erilaisia tapoja hoitaa itseään ja mulle tämä on yksi tärkeimmistä.

Royal Estheticiin voi varata ilmaisen ihokonsultaatio ajan, missä sinulle tehdään juuri sinun iholle sopiva hoitosuunnitelma. Silloin kun haluat näkyviä tuloksia, niin valitse tämä. Jotta saat varmasti hoidosta kaiken tehon irti, niin itse suosittelen myös kosmetologilla käyntiä perusteellisessa ihonpuhdistuksessa. Kun iho on hyvin puhdistettu, niin hoidoissa käytettävät tuotteet imeytyvät paremmin ja saat silloin parhaan mahdollisen hyödyn.

Mun sarjahoidossa, mulle tehtiin ensin 2 kertaa Mesopyssyllä hoito ja sen jälkeen tällä kuvissa näkyvällä laitteella painelemalla. Nämä hoidot ovat voimakkaita, eikä niissä tavallaan rentouduta, mutta tulokset on todella tehokkaita. Voin todella lämpimästi suositella tätä Royal Estheticiä, mikä sijaitsee Pyynikintori laidalla aivan uskomattoman ihanissa tiloissa. Hoitojen jälkeen olen jatkanut hoitoa kotona Skinn betterin tuotteilla ja mulla onkin mun instagramissa ihana arvonta juuri nyt käynnissä, mihinkä kannattaa osallistua.

Verified by ExactMetrics