Skin Tech BeneBellum

Skin Tech BeneBellum on poikkeuksellinen hoitokokonaisuus, joka on nimenomaan suunniteltu ihon pigmenttejä vastaan. BeneBellumilla voidaan hoitaa erittäin voimakasta hyperpigmentaatiota. Hoitokokonaisuus sisältää ammattilaishoidon, sekä kotihoitotuotteet ja -ohjeet.

BeneBellum kuorinnan pääainesosa on Traneksaamihappo (Tranexamic acid), joka vaalentaa ihon pigmentaatiota ja kirkastaa tehokkaasti. Traneksaamihappo on tunnetumpi lääkeaineena ja se kuuluukin WHO:n tärkeimpien lääkeaineiden listaan. Sitä on käytetty esimerkiksi verenvuodon ehkäisyyn ja hoitamiseen mm. leikkauspotilaille. Myöhemmin on huomattu myös sen esteettiset ominaisuudet.Toinen pääainesosa on C-vitamiini. Yhdessä Traneksaamihappo ja C-vitamiini tukevat toisiaan; tämä mahdollistaa sen, että ainesosista saadaan kaikki hyöty irti.

Ihon pigmentaatio: Ensimmäinen BeneBellum hoitokerta ihon pigmentaatiolle sisältää ammattilaishoidon, sekä kotihoitotuotteet ja -ohjeet (hinta 390 €). Seuraava hoitokerta (hinta 130€) tehdään yleensä 7-10 päivän päästä ensimmäisen käsittelykerran jälkeen. Kolmas hoitokerta (hinta 130€) on taas 7-10 päivän päästä edellisestä hoitokerrasta. Viimeinen, eli neljäs hoitokerta (hinta 130€) tehdään yleensä 4-6 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. Tehokkaiden ammattilaiskäsittelyjen, sekä kotona hoitotulosten ylläpitämisen seurauksena ihosi on huomattavasti kirkkaampi ja tasaisen värinen.

Ihokonsultaatiossa ammattilainen katsoo ihosi tarpeet, sekä antaa sinulle hoitosuosituksen. Suosittelemme noudattamaan ammattilaisen antamia kotihoito-ohjeita hoidon jälkeen. Hyvä aurinkosuoja on myös ehdoton.

Kemiallisissa kuorinnoissa ei ole toipumisaikaa, mutta iholla voi ilmetä pientä punoitusta, hilseilyä ja pieniä näppyjä. Jos sinulla on tärkeitä menoja, suosittelemme varmuuden vuoksi kuorinnan tekemistä 1-2 viikkoa ennen.

Emme tee hoitoa:

  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • Jos olet raskaana tai imetät
  • Jos sinulla on aktiivinen herpes
  • Jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
  • Jos sinulla on akne tai Rosacea aktiivisessa vaiheessa

Royal Esthetic käyttää ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja kemiallisia kuorintoja. Medikaaliset hoidot terveydenhuollon ammattilaisen tekemänä ovat erittäin turvallisia ja tehokkaita.

Verified by ExactMetrics