Veltostunut iho

Yhä useampi asiakas hakeutuu hoitoon veltostuneen ihon takia. Ihon kimmoisuuden väheneminen liittyy luonnollisesti ikääntymiseen.

Kollageenin tuotanto alkaa laskea jo 25 vuoden iässä, ja noin 40-vuotiaana iho ei enää juurikaan tuota kollageenia. Lisäksi kasvojen lihasten heikkeneminen, rasvapatjojen valuminen ja luuston kutistuminen edistävät ihon veltostuneisuutta. Myös elämäntavat vaikuttavat ihon kuntoon merkittävästi.

Royal Esthetic tarjoaa useita tehokkaita hoitoja veltostuneen ihon ja kimmoisuuden puutteen korjaamiseen sekä ennaltaehkäisyyn. Oikealla hoitosuunnitelmalla ihoon voidaan palauttaa terve ja luonnollinen kimmoisuus. Tässä kolme tärkeintä osa-aluetta veltostuneen ihon hoidossa:

Volyymin palautus 

  • Veltostunut iho menettää volyymiaan, ja sen palauttaminen on keskeistä veltostuneen ihon hoidossa. Täyteaineet liftaavat ja palauttavat ihoon volyymin. HArmonyCa on tähän loistava, sillä siinä täyteaine tarjoaa kasvoille tukea, ryhtiä sekä palauttaa volyymia, kun taas kalsiumhydroksiapatiitti (CaHa) aktivoi kudoksissa kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotantoa. HArmonyCa parantaa kokonaisvaltaisesti ihon tekstuuria sekä taistelee ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Toisena vaihtoehtona on tietenkin perinteiset täyteainehoidot, jotka palauttavat menetetyn volyymin ihossa. 

Kollageenin tuotannon lisääminen 

  • Kollageenia saadaan aikaan ainoastaan silloin luonnollisesti, kun ihoon syntyy vaurio (esimerkiksi, kun kaadut ja ihoosi tulee haava – elimistö lähtee itsenäisesti korjaamaan haavaa). Erilaisilla mikroneulaustekniikoilla ihoon aiheutetaan niin sanotusti hallittu vaurio, jonka seurauksena iho korjaa itseään – ja näin ollen tuottaa myös kollagenia huimaa tahtia. SkinPen mikroneulaushoito lisää ja boostaa ihon kollagenin tuotantoa, joka kiinteyttää ja napakoittaa ihoa 

Radiofrekvenssi 

  • Esteettisessä lääketieteessä radiofrekvenssiä on käytetty tuloksellisesti muun muassa ihon kiinteyttämiseen ja ryppyjen hoitoon jo pitkään. Radiofrekvenssihoidossa RF-virta lämmittää ihokudosta sisältäpäin ja suojaa samalla ihon pintakerrosta, joka aktivoi kollageenisäikeitä. Kollageenisäikeiden aktivoiminen lisää ihon kimmoisuutta ja vähentää ihon veltostuneisuutta. TriPollar® RF on erittäin turvallinen ja jopa miellyttävä radiofrekvenssihoito, joka auttaa ihon kimmoisuuden hoidossa ja ennaltaehkäisee ihon veltostuneisuutta tulevaisuudessa. 
     

Veltostuneen ihon tärkeimmät syyt

  • Ikääntyminen: Kollageenin tuotanto vähenee jo 25 vuoden iästä alkaen, ja noin 40-vuotiaana se loppuu lähes kokonaan.
  • Kasvojen lihasten heikkeneminen ja rasvapatjojen valuminen: Kasvojen lihasten surkastuminen ja rasvapatjojen siirtyminen alaspäin aiheuttavat ihon veltostumista.
  • Luuston kutistuminen: Iän myötä kasvojen luusto pienenee, mikä johtaa ihon roikkumiseen.
  • Elämäntavat: Esimerkiksi huono ruokavalio, vähäinen liikunta ja tupakointi voivat kiihdyttää ihon veltostumista.

Tehokkaat hoidot veltostuneelle iholle

  • HArmonyCa: Palauttaa volyymin, liftaa ihoa ja aktivoi kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotantoa.
  • SkinPen mikroneulaus: Stimuloi kollageenin tuotantoa hallitun vaurion kautta, mikä kiinteyttää ihoa.
  • TriPollar® RF-hoito: Lämmittää ihokudosta ja aktivoi kollageenisäikeitä, parantaen ihon kimmoisuutta ja vähentäen veltostuneisuutta.

Kolme askelta kimmoisuuden palauttamiseen

  1. Volyymin palautus: Hoidot, jotka palauttavat ihon menetetyn volyymin, ovat tärkein askel.
  2. Kollageenin tuotannon lisääminen: Stimuloi kollageenin tuotantoa esimerkiksi mikroneulauksella.
  3. Radiofrekvenssi: Kiinteyttää ihoa ja aktivoi kollageenisäikeitä, parantaen ihon kimmoisuutta ja ehkäisten veltostumista.

Ota yhteyttä

Osoite: Pyynikintori 4-6 33230 Tampere (hoitolan vierestä löytyy ilmaisia 4 h parkkipaikkoja).

Puhelinnumero: 050 516 1175

Sähköposti: info@royalesthetic.fi

Seuraa meitä:

Verified by ExactMetrics