https://phorest.com/book/salons/royalesthetic

Ajankohtaista

Ihana bloggaaja Umppu kävi meillä Aquagold fine touch -medikaalisessa ihohoidossa. Katso alta mitä hän kirjotti Aquagoldista ja meidän hoitolasta!

”Mun seuraajat tietää, että oon aina ihan hulluna kaikenlaisiin kauneudenhoitoon liittyvissä asioissa. Mää käyn säännöllisesti kasvohoidoissa ja hoidan ihoani myös kotona. Kuitenkin vaikka ihoa hoitaa, se ei aina tarkoita sitä, että se automaattisesti näyttäisi ihanan hehkuvalta ja ihanalta. Mulla ainakin suurin kasvoihin vaikuttava tekijä on uni. Reissussa tuli nukuttua viikko katkeamatonta unta… Kun tultiin kotiin oli se vaan muisto menneestä.

Mulla alkaa kohta 40-v lähenemään ja se tarkoittaa automaattisesti sitä, että maan vetovoima tekee tehtävänsä. Iho veltostuu, rypyt kasvaa ja usein kasvoilta katoaa sellainen hehku.  Ihon kollageenin tuotanto vähenee ja kimmoisuus katoaa. Mulla oli mahdollisuus päästä testaamaan juuri Tampereelle avatun Hoitola Royal Estheticin hoitoa Aguagold fine touch.  Aguagold on mikroneulasta edistyksekkäämpi ja tehokkaampi hoito. Hoidon jälkeen iho näyttää tasaisemmalta, kiinteämmältä ja nuoremmalta. Royal Esthetis on ensimäinen medikaalinen iho-hoitola Tampereella ja sijaitsee upeissa tiloissa Pyynikintorin laidalla.

Hoito ei itsessään kestä kauaa. Se tehdään ampullimaisella välineellä käsin painellen. Ampullin päässä on pää, missä on paljon hyvin pieniä neuloja. Asiakkaalle tehdään ensin iho kosultaatio ja katsotaan mitä iho tarvitsee. Mulle esimerkiksi laitettiin B ja C vitamiineja ja hyarylonihappoa. Kasvojen iho käsitellään kauttaaltaan ja hoito on valmis, kun ampulli on loppu. Hoidolla voi käsitellä myös esimerkiksi decolten aluetta, kuten mulle tehtiin..

Miksi mää käyn hoidoissa?

Mää en oo koskaan pelännyt vanhenemista. Mitä vanhemmaksi tuun, niin sitä enemmän nautin olostani. Mää kuitenkin teen osittain työtä myös omalla ulkonäöllä. Olen kokoajan esillä ja haluan näyttää freesiltä. En ole koskaan tykännyt rypyistä, enkä myöskään tykkää sitä että ihoni näyttää hoitamattomalta. Mää oon aina välittänyt siitä miltä näytän vaikken esimerkiksi koti-oloissa koskaan meikkaa ja kuljen verkkarit jalassa. Mun kasvojen iho ei ole tasainen, mutta ilman hoitoja se menee vain pahemmaksi kokoajan. Käytän töissä meikkiä ja haluan että myös meikki näyttää kasvoilla kauniilta ja heleältä.

Mua on aina kiinnostanut kaikki hoidot millä voi ehkäistä ihon vanhenemista sitä, että uurteet ja juonteet ei tule voimakkaasti esille. Kaikki ei välitä näistä asioista mutta mää välitän ja musta on hienoa, että kokoajan kaikki kauneudenhoitoon liittyvät asiat ja hoidot kehittyy. Mulle on tehty nyt lyhyessä ajassa kaksi voimakkaampaa hoitoa. Toinen hoito, missä aiemmin olin vaikuttaa ihon alle ja tämä ihon pintaan. Tavoitteena on saada lisää heleyttä ja hehkua kasvoille. Mitä vanhemmaksi tulen, niin sitä luisevammaksi mun kasvot kokoajan muttuu. Toisilla taas käy niin, että kasvoihin alkaa ilmestymään kaksoisleukaa yms, mistä halutaan eroon.

Musta ihon hoidossa tärkeintä on se, että mennään kohti sen asiakkaan omaa toivetta ja tuloksia on onneksi mahdollisuus saada muutenkin kun veitsellä. Jos vaikka ajatellan kirurgisia toimenpiteitä kasvoille, niin esimerkiksi niihin en olisi valmis. Ehkä joskus mutta en nyt. Nämä hoidot, mitä mulle tehdään on kuitenkin sellaisia, että niitä pitää uusia tasaisin väliajoin ja niillä voi vaan hidastaa ihon vanhenemista ei poistaa.

Tämä hoito mikä mulle tehtiin oli suht kivuton. Joillekin se saattaa hieman tuntua ja toisille ei ollenkaan. Sekin vaikuttaa kuinka paljon rasvaa ihossa on. Royal Estheticiin on mahdollisuus varata ilmainen ihokonsultaatio, missä voitte hoitajan kanssa yhdessä tehdä suunnitelman ihonhoidosta. Tässä hoitolassa tehdään ainoastaan medikaalisia hoitoja iholle, eli ei esimerkiksi mitään spa kummakivihoitoja. Tilat oli kerrassan mahtavat ihansasti sisutettu ja koko paikka oli todella viihtyisä. Voin suositella lämpimästi.”

Verified by ExactMetrics